ÄR DU MED I FAS 3?

Posted on Posted in Att starta eget

Vi vet att Fas3-åtgärder många gånger inte motsvarar det man vill ha: ett jobb. Ansvaret för att hitta ett jobb har lämnats i sin helhet hos individen. Det ställer stora krav på en omställning av idéer och tankar om det nya samhället vi lever i.

Vi vet av egen erfarenhet att när man bollas in i olika åtgärder tappar vi modet och entusiasmen som man ska ha när man söker jobb, jobb som inte finns eller där du inte motsvarar det som arbetsgivaren vill ha.

För att kunna hitta sig själv igen i den processen behöver vi många gånger gå tillbaka till de mest grundläggande principerna och känna att vi är värda något på arbetsplatsen och känna att vårt jobb är värdefullt.

I den andan erbjuder Föreningen Fatamorgana Gruppen en kreativ och konstnärlig oas i tillvaron. Aktiviteterna startar med att hitta tillbaka till sina bästa egenskaper med hjälp av mjuka arbetsåtgärder, små arbeten som är icke profitpräglade och som i sin helhet återskapar bra och engagerande känslor i dig för att tackla framtiden med dina egna förutsättningar.

Vi profiterar inte om människors arbetslöshet. Hos oss är du en viktig medmänniska och vi är glada att samla alla dina kunskaper och erfarenheter hos oss.

Vår verksamhet har en dubbel mening, att arbetsträna och förstärka din självkänsla.

Du är välkommen att kontakta oss.15_touring_croatia_bus_grupna_putovanja_700x258

PDF24    Skicka artikeln som PDF   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *